yaz kampı

2012 Go Yaz Kampı

Bu sene yaz kampını huzur, dinginlik ve doğal güzellikleri ile geçen sene bizi ele geçirmiş olan Kelebekler Vadisi’nde yapıyoruz. Go oyuncuları bir araya gelince olmazsa olmaz olan eğlence, macera ve hareketliliği ise biz vadiye götürüyoruz.

10 – 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kampın programını genel hatları ile birçoğunuz biliyorsunuz, workshoplar, oyun yorumları, ana turnuva, ek turnuvalar vb… Bunlara ek olarak hiç bilmeyenler için başlangıç seviye dersler de verilecektir. Bu konu ile bizzat ben ilgileneceğim 🙂 Go oyununu öğrenmek ve oyuncularla tanışmak için bu harika fırsatı kaçırmayın. Yurtdışından olabilecek katılımcıları ve diğer detayları ilerleyen gunlerde iletecegiz.

Konaklama+açık büfe kahvaltı+açık büfe akşam yemeği dahil kişi başı günlük fiyatlar aşağıdaki gibi;

Bungalov – 55tl

Konforlu Çadır – 50tl (Altı yekpare izalosyonlu ve sıcağı geçirmeyen, nem yapmayan, havalandırmalı, pamuklu kumaştan konforlu kamp çadırlarıdır.)

Tek kişilik çadır – 45tl (Eskiden vadide bulunan, tek kişilik çadırlardır.)

Kendi çadırınız ile konaklama – 40 tl (Kendi çadırınızı getirerek kurmanız halinde, banyo, tuvalet, elektirik, kahvaltı, akşam yemeği vb. ihtiyaçlar karşılığı ödemeniz gereken kişi başı ücrettir.)

0-6 yaş grubu ücretsiz, 6-12 yaş arası %50 indirimlidir. Malesef bu sene ek bir öğrenci indirimi alamadık.

Bu fiyatlar vadi yönetiminin bize ilettiği şekli ile Haziran sonuna kadar geçerlidir. Rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 30 Haziran’a kadar konaklama ücretlerinin %50’sini vadinin hesap numarasına yatırmış olması gerekmektedir.

Rezervasyon surecini saglikli bir sekilde tamamlayabilmemiz adina, kampa katilmak isteyen kisilerin asagidaki formu doldurarak gozdetaskin@gmail.com adresinden bana iletmelerini rica ediyorum. Formu doldurarak bilgi veren katilimcilara vadinin hesap numaralarini ve indirim yapilabilmesi icin yapilmasi gerekenleri iceren bir mail atacagim.

Katilim Tarihleri: erken veya gec gelecekler olabilir. tarihleri yazmaniz onemli (10 agustos gece vadide konaklayacagim ve 16 agustos aksam ayrilmis olacagim gibi..)

Konaklama tercihi: Bungalov, Konforlu cadir, tek kisilik cadir, kendi cadirim gibi..

Cep telefonu numaraniz: 05….

Su konu aklima takildi, bir cevap: ……………….

Hadi arkadaşlar bu sene yaz bize gelmiyor, bari biz ona gidelim.
Go kampında görüşmek üzere
Sevgiler…

Yazan: Gözde Taşkın

0 cevaplar

Cevapla

Yazıyla ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz.
Buraya yorumlarınızı yazabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir