2013 Kelebekler Vadisi Go Yaz Kampı

Bu sene de yaz kampını huzur, dinginlik ve doğal güzellikleri ile bizi ele geçirmiş olan Kelebekler Vadisi’nde yapıyoruz. Daha önce katılanlar bilir ancak yeni olup merak edenler için kamp atmosferi hakkında geçen sene yazdığım yazıyı ve sayfanın sonunda fotoğrafları paylaşıyorum. https://www.gookulu.com/tum-gocular-toplandik/

13- 21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan kampın programını genel hatları ile birçoğunuz biliyorsunuz. Workshop’lar, oyun yorumları, ana turnuva, ek turnuvalar vb… Bunlara ek olarak hiç bilmeyenler için başlangıç seviye dersler de verilecektir. Go oyununu öğrenmek ve oyuncularla tanışmak için bu harika fırsatı kaçırmayın. Yurt dışından olabilecek katılımcıları ve diğer detayları ilerleyen günlerde ileteceğiz.

Konaklama+açık büfe kahvaltı+açık büfe akşam yemeği dahil kişi başı günlük fiyatlar aşağıdaki gibidir:

Bungalov – 80tl

Konforlu Çadır – 70tl (Altı yekpare izalosyonlu ve sıcağı geçirmeyen, nem yapmayan, havalandırmalı, pamuklu kumaştan konforlu 2 kişilik kamp çadırlarıdır.)

Tek kişilik çadır – 60tl (Eskiden vadide bulunan, tek kişilik çadırlardır.)

Kendi çadırınız ile konaklama – 60 tl (Kendi çadırınızı getirerek kurmanız halinde, banyo, tuvalet, elektirik, kahvaltı, akşam yemeği vb.  ihtiyaçlar karşılığı ödemeniz gereken kişi başı ücrettir.)

6-12 yaş arası %50 indirimlidir. Ayrıca tüm kamp katılımcılarına toplam konaklama ücreti üzerinden %10 indirim yapılacaktır.

İletişimde sorun yaşamamak adına, kampa katılmak isteyen kişilerin aşağıdaki formu doldurarak gozdetaskin@gmail.com adresinden bana iletmelerini rica ediyorum. Formu doldurarak bilgi veren katılımcılara kamp yaklaştığında detaylar ile ilgili mail atacağım.

Katılım tarihleri: Erken veya geç gelecekler olabilir bu sebeple tarihleri yazmanız önemli (13 Temmuz gece vadide konaklayacağım ve 18 Temmuz aksam ayrılmış olacağım gibi…)

Konaklama tercihi: Bungalov, konforlu çadır, tek kişilik çadır, kendi çadırım gibi…

Cep telefonu numaranız: 05….

Şu konu aklıma takıldı, bir cevap: ……………….

Go kampında görüşmek üzere
Sevgiler…

Yazan: Gözde Taşkın

Etkinliğin Facebook sayfası: https://www.facebook.com/events/181682978652006/?fref=ts

2012 Kelebekler Vadisi Go Kampı fotoğrafları için:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.349446418477529.82886.115522888536551&type=3

0 cevaplar

Cevapla

Yazıyla ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz.
Buraya yorumlarınızı yazabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir